RETOURNEREN

Retourrecht:

Het kan zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent over het product dat je hebt besteld in onze webshop. Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na de annulering heb je nog 14 dagen de tijd om het bestelde product te retourneren. Je dient het product in de originele verpakking en zonder beschadigingen retour te sturen. De kosten voor retour van thuis naar Boefjespost terug zijn voor eigen rekening.
Als je gebruik wilt maken van dit retourrecht dan kun je contact opnemen met Boefjespost via info@boefjespost.nl. Na ontvangst in goede staat van het betreffende product zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten op je rekening.

Uitzonderingen retourrecht:
Op maat gemaakte producten zij uitgesloten van het retourrecht. In onze webshop gaat het om de volgende producten: geboortekaartjes, textielposters met naam en/of geboortedatum, canvassen met naam en/of geboortedatum. 

Beschadigd product:
Wanneer een product beschadigd bij jouw thuis is aangekomen dan kun je het beschadigde product retourneren. Als wij het beschadigde product retour hebben ontvangen, sturen wij binnen 3 dagen een nieuw exemplaar. De (standaard) verzendkosten van het retourneren betalen wij zo spoedig mogelijk terug.

Download hier het retourformulier

Boefjespost
Leerlooierij 6
9951 JT Winsum
info@boefjespost.nl

Retourneren:
1. Download het retourformulier. Vul het retourformulier in en stuur deze via e-mail (info@boefjespost.nl) of per post naar Boefjespost (Leerlooierij 6, 9951 JT Winsum).
2. Stuur binnen 14 dagen na je retourmelding het betreffende product terug naar Boefjespost, Leerlooierij 6, 9951 JT Winsum. (LET OP: verzendkosten zijn voor eigen rekening)
3. Na ontvangst in goede staat van het product zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten.
LET OP: Maatwerk producten zijn uitgesloten van het retourrecht!

© 2020 - 2021 Boefjespost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel