WERKWIJZE BESTELLING GEBOORTEKAARTJES

Heb je bij ons een geboortekaartje gevonden die je graag wilt bestellen? Super leuk! :-)

Het bestelproces gaat als volgt:
1. Klik het kaartje aan dat je graag wilt bestellen.
2. Vul in welk formaat je graag wilt, het aantal kaartjes en de kleur van de enveloppen. Ook is er nog ruimte om je wensen en overige gegevens in te vullen. Wil je bijvoorbeeld een andere kleur, dan kun je dat ook hier aangeven. Deze stap is niet verplicht, dit kun je ook later via de mail aangeven.
3. Als wij je bestelling hebben ontvangen krijg je een bevestiging via de mail. Hierin staan een aantal vragen om de eerste opzet te maken van je geboortekaartje.
4. Via de mail ontvang je een pdf van je geboortekaartje met de door jouw aangeleverde gegevens en wensen.
5. Zijn er nog wijzigingen/aanpassingen? Laat het ons gerust weten! We gaan net zo lang door totdat het geboortekaartje helemaal naar jouw wens is.
6. Als het kaartje helemaal is zoals jij het wilt, dan blijft het zo staan totdat je kindje is geboren.
7. Is je kindje geboren? Stuur dan via de mail de laatste gegevens zoals de naam, geboortedatum en tijdstip. Wij maken een laatste proef en sturen deze weer terug via de mail. Bij akkoord gaat het bestand naar de drukker.

Overige informatie:
Je kunt voordat je een bestelling plaatst een proefkaartje aanvragen. Deze kost 2 euro en kun je aanvragen via de mail (info@boefjespost.nl) of door het gewenste kaartje te selecteren en ‘proefdruk’ aan te klikken onder het kopje 'Aantal'. 

© 2020 - 2021 Boefjespost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel