OVER MIJ

Altijd leuk om het gezicht te zien achter de webwinkel :-)

Ik ben Janita Dijkstra (1980), getrouwd en 3 kinderen (2008, 2011 en 2013). Al in 2011, vlak na de geboorte van mijn zoon, ben ik begonnen met Boefjespost Geboortekaartjes. Jaren heb ik met plezier geboortekaartjes gemaakt voor vele klanten! 
Begin 2019 ben ik toch gestopt met het verkopen van geboortekaartjes door verschillende redenen op dat moment. Ik ben wel altijd blijven ontwerpen voor andere bedrijven; Kaartje2go, Hippe Geboortekaartjes en Geboortepost. Hier staan nog steeds collecties van Boefjespost.

Het begon tijdens de coronacrisis in 2020 toch weer te kriebelen om zelf een webshop te starten. Het leek me erg leuk om naast geboortekaartjes ook andere, gerelateerde producten aan te bieden. Ik kreeg de vraag wel vaker of ik (bijv.) ook een canvas kon maken van het geboortekaartje. Nu heb ik dat als standaard producten in mijn webshop. 
Verder heb ik leuke pakketjes met wenskaarten, posters, uitnodigingen en daaraan gerelateerde producten als kaartenhouders en posterhangers. De meeste producten ontwerp ik zelf, maar ik heb ook leuke producten in de collectie van andere merken.
De collectie is nog niet super groot, maar dat gaat de komende jaren zeker veranderen! :)

Hartelijke groeten,

Janita

© 2020 - 2021 Boefjespost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel